Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familj



måndag 26 januari 2009

Inläggning

Proverna idag visade bra värden och då kan man sätta igång med högdos Methotrexate. Vi hade inte en aaaaning om att man kunde sätta igång direkt utan att ha kört en vecka tabletter först (som det såg ut på schemat). Så, helt oförberedda ska nu Lojsan och Faren vara på avd 8.30 i morgon bitti. Eftersom hon ska komma in fastande, ta prover, hinna äta lite innan hon ska fasta igen från kl 9 fram till lustgas - enligt planeringen kl 11. (Ska bli spännande att se om den planeringen håller...) Sen är det uppvätskning fram till 18 och om värdena är OK så sätter man igång droppet kl 18. Visa av tidigare högdosomgångar så hoppas vi att de sätter igång uppvätskningen några timmar tidigare eftersom det har tagit längre tid än normalt att få rätt Ph på Lojsan.

Nu packas det febrilt och vi ska kontakta skola, lärare, klasskompisar. Vi planerar för hundhållningen i morron och förbereder matlådor och vettig sysselsättning. Dessutom har vi, Lojsan och jag, räknat med ett studiebesök på en hundkurs i kväll. Det blir en lååång kväll...

4 kommentarer:

Howdy Sailor sa...

Det är härligt att läsa en sån här tung text när den skrivs med en gnutta entusiasm. Ha det så bra, Lojsan!

Anonym sa...

Har ni hört talas om ketchupeffekten....
Först kommer inget, så kommer inget och så kommer allt!

Kram Eva

Åsa sa...

Hoppas att dagen har gått bra. Tänker på er alla. Kram!

Anonym sa...

Jajamän här går man bara runt och hoppas på både det ena och andra och nu är det nya förhoppningar igen att allt ska fungera på bästa sätt. Du har bara att "vända kappan efter vinden" och får vara beredd på snabba omkastningar. Kom igen Lojsan, vi hejar på dig.
Kram, Bambo