Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjtorsdag 14 augusti 2008

Att vänta

Fredag: Vi hoppas på att få ett besked men Dr F ringer och berättar att provsvaret kommer att dröja tills efter helgen…

Lördag: Åker och shoppar lite, mest för att fördriva tiden.

Söndag: Tar det bara lugnt – regn och sol om vartannat – svårt att hitta på nå´t vettigt.

Måndag: Faren börjar jobba igen efter ”semestern” Lojsan åker till tvillingarna. Dr F ringer och berättar att vi kommer att få besked i morgon. Det är jobbigt att vänta.

Tisdag: En mycket lång dag. Kl 16.30 så orkar jag inte vänta längre så jag ringer till avd och frågar. Får snällt vänta tills Dr F ringer någon timme senare. Det är Leukemi, förmodligen ALL. Vi får veta att Lojsan ska få en port inopererad för behandlingen och det blir förhoppningsvis på torsdag, ev fredag. Besked i morgon. Vi börjar ringa och berätta – det är rätt slitigt. Hoppas att ni har förståelse för det…

Onsdag: Ringer avd och pratar lite om vad som om vad som kommer hända framöver. Nu är vårt nätverk från förra gången guld värt! Ringer gymnasiet och pratar med SYVen, vi ska ha ett möte lite senare när vi vet behandlingsschema och så. Till att börja med så ska vi göra allt vi kan för att Lojsan ska kunna komma på uppropet på onsdag nästa vecka, Det är viktigt att hon får komma igång och framför allt träffa och kanske lära känna klasskompisarna lite. Tel från avd kl 14 att vi ska vara inne kl 16! Tur att vi redan packat! Det blir op i morgon torsdag.

1 kommentar:

Vän av ordning sa...

Det är lite svårt att få grepp om förfluten tid genom händelseförloppet. Det kanske inte är så viktigt men skulle kanske öka förståelsen.
Good Luck!