Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjlördag 16 augusti 2008

Dagen efter

Då är första natten avklarad. Lojsan har även i natt fått gå upp och kissa mycket - hon har kvar vätskedroppet på osäker framtid. Vi vet alltså inte när hon blir frikopplad från Darth Wader (droppumpen väser och låter som DW så den är omdöpt).

Man (både Lojsan och vi föräldrar) får en konstig känslomässig koppling till droppapparaturen. När hon va liten så ställde hon sig på droppställningens fötter och krävde att bli körd - och Faren körde. De blev ett och annat race i korridoren... Första gången när hon sen var inlagd utan att ha dropp så blev hon så sur att personalen ställde in en extra droppställnig bara för att göra henne tillfreds.

Hon får en hel del tabletter och sprutor (sprutorna ges i porten). Men hon är bra, och van, på att svälja tabletter så det är inget större problem.

Idag är det inget speciellt som ska göras, bara tid som ska fördrivas. Så vi kommer nog att spela lite Betapet på internet och så försöka bli bättre på Canasta. kanske kan vi ta en liten promenad!

Lojsan är och tar frukost. Det känns ovant, att vara på avd för mig är att hela tiden vara serviceinstans, men nu vill hon göra det mesta själv...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Eva sitter hemma i stugan och tänker på er en massa. Th är ute och springer orientering i spöregn.
Va fint att vi får följa era vedermödor i bloggform och att vi kan hålla kontakt så här.

Lojsan du är det tuffaste bruden i Norra Uppland!
Mammanonna vi ses snart!

KRAM
Eva

Mammanonna sa...

Kul att du hittat hit och att kommentarfunktionen funkar!

Lite längre fram så får du väl ta bilen och komma ner och hälsa på oss;) Då blir det veckor i taget ser det ut som...

Anonym sa...

ABSOLUT!
Jag tar nog tåget, det är lugnare...