Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjsöndag 21 december 2008

Fas 3 - Delayed intensification I and consolidation II

Kom på att jag glömt att lägga ut schemat för den nu aktuella behandlingsfasen. Det här är en kort men intensiv omgång. Förhoppningsvis så är det sista intensivfasen...

Några nya mediciner:
Cytosar (cytarabin) som ges direkt i porten 8 gånger (det är den vi får ge hemma) Och så Lanvis (tioguanin), tabletter som ges under samma period som Cytosar. Dexacortal är kortisontabletter som hon som tur är bara ska ta nu en kortare period. Resten är gamla bekanta.

2 kommentarer:

momofa sa...

Så här över jul och nyårshelgen blir jag ett jehovas vittne.Dom firar ju ingenting och det passar mej utmårkt.Sönderstressad tanttrasa borde sövas ned i väntan på bättre tider.Nu vänder solen och om 3 månader blir det sommartid igen bläää.Låter jag negativ ? inte då.Jag bara tänker högt.Nu skall jag bena lax och lägga sillen Ha de! Kramar i allsin dar.

Howdy Sailor sa...

Jag blir så imponerad över alla ord du kan, trots att det ju är ord som egentligen ingen vill lära sig. Om jag inte loggar in igen på ett tag vill jag redan nu önska dig och familjen, särskilt Lojsan, en riktigt god jul och ett gott nytt år.