Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjmåndag 1 december 2008

Fantastiska ungar

Konserten med musikkåren igår var jättebra! Bror har en jättebra närvaro, och börjar känna sig bekväm med formatet och låtarna nu. han har lärt sig massor det här året. Måste kolla om han kan börja i ungdomsjazzorkestern...

Och Lojsan. Jag var ju inte där och lyssnade men Faren sa att hon sjöng väldigt fint, och det vet jag ju iofs sen länge. Har idag träffat några som var där och lyssnade, och alla säger att hon sjunger otroligt vackert, och det är nog så man måste beskriva hennes röst. Inte fin utan vacker. Klar med en fin bärighet och en naturlig styrka, och hon sjunger rent, utan att glida till tonerna. Hon skulle inte platsa i Idol - hon är för bra! Men en jury med musiköra och verklig kunskap om röster skulle skippa deltävlingarna om de hörde Lojsan. Sitter nu och tittar på Sanna, Shirley och Sonja, och de skulle kanske platsa som doakör... Nån med kontakter?

Provsvaren från idag visade jättefina värden så i morgon bitti åker vi till Bonken för Oncovin. Hoppas att de har fått klart med allt kring jul och att vi får schemat för våren.

2 kommentarer:

Åsa sa...

Hej!
Tänkte bara berätta att mamma har legat här på sjukhuset i ett par veckor nu med vätska i lungan. Eftersom de inte har kunnat fixa det på den tiden så ska de skicka henne till Uppsala imorgon, tisdag. Vi får se vad de gör med henne, om de opererar eller så.
Vi hörs,
Åsa

MOMOFA sa...

Det visste vi väl att Lojsan har RÖST.Vi hoppas på Lucia.Att broren är en fena på sax vet vi ju också.Vilka ungar,man blir stolt över sina barnbarn. .jättestolt alltså !!!!