Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjfredag 12 december 2008

..också en jul..

Jahapp, såhär ser nu julplaneringen ut:

23/12 - Oncovin - spruta i porten
24/12 - Behandlingsfri
25/12 - Cytosar -spruta i porten
26/12 - Cytosar
27/12 - Cytosar
28/12 - Cytosar
29/12 - Behandlingsfri
30/12 - Methotrexate + LP (lustgas)
31/12 - Behandlingsfri
1/1 - Cytosar
2/1 - Cytosar
3/1 - Cytosar
4/1 - Cytosar
5/1 - Behandlingfri
6/1 - Asparaginase - spruta i benet

Jag vet inte om man ska skratta eller gråta! Det räcker liksom inte... Nån som vill byta?

9 kommentarer:

Maria sa...

Usch, kan ni inte ens får lite ledigt i juletider...tänker så på er och hoppas att ni finner små stunder där emellan som ni kan få njuta av julen lite. Förra julen låg vi inne från julaftons morgon och 15 dagar efter detta för att Vickan åkte på någon jättesvår behandlad infektion...kul att vakna upp 04.00 på julaftonsmorgon med 40 graders feber... Jag önskar er en God Jul och att högsta önskan träder i kraft!!!

Howdy Sailor sa...

Självklart är det inte ens jämförbart eftersom det är ditt barn det handlar om men jag vet i alla fall lite, lite hur det är eftersom jag ska sitta med en pappa under strålning av hjärnan hela julhelgen och mellandagarna. Vi ville flytta på det men sånt här måste ju följa scheman, ja du vet ... Ha i alla fall en så god jul det nu går och rå om varandra. Jag kommer att tänka på er mycket och försöka telepatera julkort. Kram

mammanonna sa...

Maria: Vi är glada för att vi kan vara hemma tillsammans på julafton och att hon faktiskt mår bra. Det kunde ju vara värre. Jag såg att Vickan fått en massa hår! Det ser Lojsan fram mot - just nu är hon i sammetshuvudstadiet, underbart skönt att stryka över. "Jobbiga människa, jag är väl ingen hund!"

Howdy: Det finns nivåer i helvetet, visst är det så. Men schema är schema och måste följas. Strålning verkar otäckt - peppar peppar så har Lojsan klarat sig hittills. Det måste vara skönt för din pappa att ha någon att hålla i handen.

Åsa sa...

Om det bara var möjligt skulle jag kunna ta ett par sprutor åt Lojsan.
Men hon missar iallafall inget skolarbete...
Mamma är tillbaka på sjukhuset i Gävle och ditt besök var uppskattat. Tack.

Anonym sa...

Älskade barn!!!Skulle göra vad som helst för att kunna byta med dej lilla hjärtat.Nu får vi glädja oss åt "sammeten " julskinkan bra böcker m.m. En hel hög med djävlar anamma behövs förstås för att fixa det.Kram. Nu måste jag assistera chefen på Högs mekaniska för att få upp dörrar som frusit.

Anonym sa...

Tänker på er
"Fjärrkontrollen"

mammanonna sa...

Fjärrkontrollen; döper härmed om dig till Fjärrka. Vi ses kanske i jul?

Anonym sa...

Som tur är har vi ju blivit förvarnade om vad som skulle hända men det låter inte mindre jobbigt för det. Hoppas i alla fall att vi kan hjäpa till att få det lite jul-mysigt. Kram från oss, vi ses.
Bambo

Anonym sa...

Nja, kan det inte bli Fjärren istället?