Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjtorsdag 25 december 2008

Juldagen...

Så var det juldagskväll. Och Faren ska ha dagens bragdguld. Mamma vaknade idag med migrän och har sovit bort mesta delen av dan(hon önskade sig en lugn juldag, vad fick hon :S)
Därför fick pappa sköta Cytosaret, trots att det bara var mamma som tränade i förrgår, men han klarade det utmärkt. Åter igen tusen tack till alla på sjukhuset som fixat så jag får ta Cytosaret hemma, det är guld värt att slippa alla resor:D.
Ett försenat God Jul och Gott Nytt år önskas Alla vi känner...
//Lojsan
(Mamma orkar inte sitta framför datorn så det bidde jag som fick skriva idag)

4 kommentarer:

momofa sa...

I dag är det en Annan dag ha ha.Snön lyser fortfarande vit på taken men det är fler än tomten som är vakna.Som jag tidigare påpekat är det synnerligen viktigt att välja rätt föräldrar.Nobelpriset hägrar !Annars har det varit en vanlig Jul.Tomtereserv iförd skrynklig luva och äkta skägg försåg den församlade släktprocenten med inte alltid önskade klappar.Nu väntar jag bara på Årets klapp.Den sedvanliga....Ha de bra.Vi kommer en hel hord på måndag.Kramar!!!!

Maria sa...

God fortsättning Lojsan och all lycka inför år 2009. Hoppas att mamma nu har kryat på sig. Pappor kan också, men det är inte alltid man tror det:), då håller sig lite undan ibland. Ta hand om er, kram Maria mamma till Victoria och Marcus

Lotta sa...

Jag hoppas att ni har haft en bra jul trots behandlingen. Vad duktiga ni var som fixade det själva! Som ni skrev är personalen på bonken helt underbara. Tack vare dem kunde David, trots en ej fungerade hemsjukvård, vara hemma sin sista tid.

Ha en bra fortsättning nu hela familjen.

Kramar

Howdy Sailor sa...

Kul att få några rader från dig också, Lojsan. Hälsa mamma från Howdy, som önskar alla ett gott nytt år! 2009 ska bli kanonbra!