Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjlördag 30 augusti 2008

Saxigt och lördagsnöje

Saxigt 1: Bror har nu fått en ny saxofon. Hoppas han kommer att trivas med den, han är ju faktiskt väldigt duktig!

Saxigt 2: Lojsan tyckte att hon såg ut som en rugguggla i håret så jag fick ta till saxen och klippa en kortare frisyr. Jag har aldrig klippt håret på någon förr (bara luggar) men det fick godkänt. Det är ju bara för några dagar så... Hon ser riktigt tuff ut!


Bättre bilder mailas på begäran.

Lördagsnöje: Vi fick förfrågan från lekterapin om vi ville åka och se den engelska uppsättningen av Mamma Mia på Globen - och det ville vi ju såklart! Så nu är vi hemma igen och det va jättebra, tyckte Lojsan i varje fall. Bror är väl lite mindre entusiastisk, men han gillade ivarje fall arrangemangen, kommenterade helt andra saker än de vi la märke till...gitarrer och så. Och så middan efteråt - käkade kebab på ett litet ställe på Söder. Enorma portioner - Bror åt upp allt och mår fortfarande lite illa.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Lojs, du passar i alla frisyrer! till och med mammklippta!!!

Broren ska akta sig för att äta sig proppmätt, det är inte nyttigt. måste bli en löptur i skogen nu!

KRAM
Eva

Anonym sa...

Hejsan.Mamma kan byta yrke ser det ut som. Du blev jättesöt Lojsan.Grattis till nya instrumentet Broren.Har inte fattat att det är söndag,alla dar är lika :O skall föreställa en gäsp. Love you all !!!!
Momofa.

Mammanonna sa...

Både Lojsan och jag tackar för berömmet. Vi har införskaffat ett par mössor - tur att det är mode med mössa i vinter - och så ska jag börja sticka också.