Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjsöndag 4 januari 2009

Färdiga! ...och fortsätt

Då har Lojsan klarat av den sista av de 8 Cytosarbehandlingarna som skulle fixas i jul. Det har gått riktigt bra. Man kan tycka att det skulle vara läskigt att ge cellgifter hemma, men vi har fått allt tänkbart stöd av personalen på 95a och Bonken. Vi hade sett fram mot (med bävan) ett jullov med minst 12 resor ner till sjukhuset; många timmar och många mil. På det här sättet slapp vi det och har istället kunnat vara hemma och vara lediga! Vi har haft riktigt bra jul- och nyårshelger!

Nu är det bara en Asparaginasebehandling (på onsdag) kvar i den här fasen och sen börjar underhållsfasen. Det innebär att de sjukhusbundna behandlingarna glesas ut till, i början, varannan vecka och därefter till var 8:e. Istället så ska hon ta några olika cellgifter i tablettform. Inget kortison som tur är...

3 kommentarer:

Howdy Sailor sa...

Tjoflöjt! Här är vi mitt i en behandling men brorsan har kört ner från Stockholm och sitter med pappa den här veckan.

Du har en utmärkelse på min sida förresten :o)

Anonym sa...

Grattis, ni har fixat det här och skall vara stolta över det. Kram till er alla fyra (fem) och hoppas ni trots allt får ett bra 2009. Tyvärr har vi inte kunnat bjuda på någon skidåkning men vi hoppas det blir lite snö framöver.
Hälsningar från oss,
Bambo och han som trots allt gnetar på i spåret

momofa sa...

Hejsan !!Tiden går inte,den flyger.Snart är det Påsk .Jullovet är slut men vintern är kvar.Snön gnistrar i släpljuset och skuggorna är l åååånga.Vi läser julklappsböcker och käkar godis ,kramar de barnbarn som jag har nära och tänker mycket på dom andra,starkt och intensivt !!Ha det gott!