Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjtisdag 20 januari 2009

En ledig tisdag - bara sådär

Idag är Lojsan ledig. Det kommer en massa 9or till hennes skola och då har de flesta eleverna fått ledigt. Passar bra för Lojsan så slipper hon en massa ny baciller. Antibiotikakuren som hon startade förra tisdan avslutas idag och den har hjälpt så vitt vi ser. CRP har sjunkit till mer normala 5,5 och hon hostar nästan inte alls längre!

Dagen ska ägnas åt hundträning och skolarbete. Faren och jag va på målsmammainfo igår och Lojsan verkar klara sig rätt bra i skolan. Lärarna är förbluffade över hennes prestationer i förhållande till hennes sjukdom. Visst finns det saker att ta tag i för henne (läxor, och hemarbeten som inte lämnats in) men i det stora hela går det över förväntan. Kul också att se att lärarna fattat det här med anpassad studiegång...det verkar faktiskt finnas planer och tankar individuellt kring Lojsan och hennes skolgång!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Du förbluffar även oss och säkert många fler med din kämpaglöd. Vi kan bara önska fortsatt lycka till och hoppas att du skall orka fortsättningsvis.
Kram och hälsningar,
Bambo och Gammelfaren

momofa sa...

Kära älskade barn!!!Man förundras över hur mycket ork det finns att ta fram när man måste.Du är amacing .Utan jämförelse BÄST.Men ta dej tid att vara lite lat och bekväm ibland.Ta hand om dej och lilla Maggie.We love you !!!!

Anonym sa...

Ett bra val att skaffa hund! En hel del jobb...men underbart med allt som man får tillbaka. Lite sugen.......
Ch Kalla och Lojsan, vilka kämpartjejer ni är!!! Vi står bredvid och hejar på i uppförsbackarna!
S o B

mammanonna sa...

Lojsan tackar för tillropen!
SoB: ni kanske kan låna Maggie nån gång...och som med barnbarn - njuta av de roliga bitarna.

Anonym sa...

Hej!
Lojsan är jätteduktig!! Och ni andra är inte så pjåkiga heller...

Kram Gudmor E