Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjlördag 10 januari 2009

En utmärkelse!

Jag har helt glömt att berätta att bloggen fått en utmärkelse! Jag är så stolt, inte minst över den fina motiveringen:
MammaNonna beskriver på sin blogg en vardag som måste fungera runt en tonårings cancerbehandling. Genom sin information, värme och humor visar hon att även det omänskliga faktiskt kan vara mänskligt. Hon gör alla föräldrars rädslor lite mer uthärdliga, helt enkelt.

Tack Howdy!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Följer er varje dag!
"fjärren"

Anonym sa...

Hej på er!
Äntigen kom jag ju på hur jag skulle göra för att kunna lämna ett inlägg...är man kartblind å teknisk analfabet så är man;-)
Va skönt att ni slapp en massa "Ackisturer" nu i jul å nyår...Hoppas att du är pigg nog å sugen på lite dans nu i veckan,för då kör vi igång....nytt för den här terminen är att jag å Thomas hjälper till i fortsättningsgruppen med...på måndagar du vet......varmt välkommen, kramar från dansfröken mia!

Anonym sa...

Hej och grattis till er alla vad gäller fina utmärkelser och fina betyg m m. Undrar om syrran har någon del i brors fina betyg? Hoppas denna termin får fortsätta minst lika bra som den gångna, trots allt "elände"
som varit.
Undrar om vintern är förbi nu? Den sege kunde inte låta bli skidorna i morse men det var inte så roligt i spåret, själv snörde jag på mig "spikskorna".
Kram från oss
Bambo

Howdy Sailor sa...

Puss å kram!