Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjtorsdag 15 januari 2009

Och så blir det fredag.

Lojsan tog prover i morse och vi fick provsvaren hemringda på eftermidda´n. Jag har inga siffror, jag är lite slarvig med det. CRP (snabbsänkan) är lite bättre men Hb har sjunkit några steg sen i tisdags, så i morgon blir det två påsar blod. Det var ett tag sen sist. Det togs bastest i tisdags så hon slipper det i varje fall. Hon ska gå på biologin och ha lunch, sen åker vi till sjukhuset. Och eftersom vi ska lämna tillbaka hunden Stella åt samma håll så blir det två flugor i en smäll. Sorgesamt, men vi visste ju att hon skulle hem till sin hundfamilj så småningom.

1 kommentar:

momofa sa...

Grattis till utmärkelsen!Datoreländet peelade ur häromdagen så det kom inget varken ut eller in.Nu har jag läst med ögonen på skaft och hjärtklappning.Käraste lillaste lojsagumman,hur mycket skall du stå ut med!!Hjärtat blöder men vi vet också att du är en kämpe,men vad hjälper det när inte kroppen vill följa reglerna.Här har det influensats några dar,Stora hostan i Hög har återuppstått,men vad är det ?Jag längtar efter er.Kommer neröver snart.Ring gärna.Kramar.