Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjlördag 17 januari 2009

Får vi presentera...

Borchmoors Lady Marushka


Maggie

Vi har Maggie på helfoder. Det betyder att hon bor hos oss, men att hennes formella ägare har rätt att ta två kullar efter henne fram tills dess att hon är fem år, nu är hon två år. Hon är importerad från Holland som valp och har bott på en kennel i Skåne fram till i julas. Nu tufflar hon omkring och kollar hur det är hos oss, undersöker rummen och kollar vem som gillar att leka... ska bli spännande att se var hon vill sova.

Ja just det, Lojsan fick två påsar blod igår och mår bra idag. Just nu sitter hon med hunden i soffan och myser.


6 kommentarer:

Jessika sa...

varför har man hund men sätter ut den hos fodervärdar?

Hoppas Lojsan mår bättre efter blodtransfusionen! Jag brukade bli så jäkla pigg som "nytankad" under de perioder jag behövde blod!

Sir Edison sa...

Grattis till Maggie! Och Maggie grattis till att ha hamnat hos en fin familj.

Hundar är ovärderliga när livet är tufft!

Kram

Anonym sa...

Jaha här händer det saker när man inte är alert på bloggen (som inte kommit fram via andra kommunikaationer) men efter tankning, och en klok och kämpande Lojsan hoppas vi att det fixar till sig snart. Du är TOPPEN.
Lycka till med den nya lilla fyrbenta tjejen, hon ser ju lika go ut som Stella. Hur grejar ni det där med alla hennes olika dialekter? Skånskan har ni ju lite erfarenhet av men hur är det med holländskan.
Kram och hälsningar från oss som längtar efter er alla.
Bambo

Åsa sa...

Vilken sötnos! Är det samma ras? Jag är inte så bra på hundar... Synd att vi aldrig han träffa Stella. Om vi bara får vara friska nu så kanske vi kan få ändan ur vagnen och komma och hälsa på någonting.

momofa sa...

Vilken liten söt Korv!!Hon blir nog en jättebra promenadkompis åt fler än en i familjen.Vi gläds alla åt minsta framgång och alla större förstås.Stora ,varma kramar tills vi ses.Ellen har födelsedagskalas i dag.5 år,jättestort.Kom ihåg henne.

Howdy Sailor sa...

Åh, jag ryser av avund. Helt underbar liten vovvetjej!