Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjfredag 9 januari 2009

Ny termin

Så har då skolan kommit igång igen. Vad gäller Lojsan så är fysik och biologi nytt den här terminen, datakunskapen är avklarad. Lojsan verkar ha det bra, hon berättar inte så mycket, men vad är att vänta - tonåringar!

(Tänk, i början på höstterminen var det nog ingen som trodde att hon skulle klara av att gå i skolan speciellt mycket, om ens något. Nu med höstterminsfacit i hand så har hon gått i skolan alla dagar som hon inte har varit på sjukhuset, och bara en gång kommit hem tidigare för att hon inte orkat. Dessutom är resultaten/betygen fantastiska, det finns både MVG och VG, och inga IG - trots en minst 20% frånvaro! Hur imponerande som helst!)


Bror har inga större förändringar den här terminen, lite nya lokaler bara. Igår fick de sluta tidigare och idag är undervisningen inställd - sönderfrusna värmeledningar gör att det är kring +10 inne. Gissa om det är populärt! (Han har varit lite orolig att han inte skulle kunna få lika höga betyg som syrran... men det hoppas vi han förstår att vi inte förväntar oss. Så när han fick MVG i Spanska, vilket syrran inte hade i 8an, så förbättrades självkänslan minst ett par snäpp. Vi har fenomenala ungar!)

Och på måndag börjar även jag skolan/jobbet. Ska slutföra valet med "mina" 9or. Känns bra att få vara med hela vägen.

1 kommentar:

Jessika sa...

grattis eller vad man nu ska säga! Och det trots allt vad infektionsrisker heter! Jag äter certican, immunsuppressivum, och jag har fått en bihåleinflammation som inte ger sig. Nu har jag fått nåt big time antibiotika så att hålla sig i skolan på cellgift och kortison, det ska fanimej belönas med medalj!!