Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familj



fredag 23 januari 2009

Dagens provsvar 23/1

Alla värden är bättre utom neutrofila som fortfarande är 0,3. Och det är lite för lite för att få sätta igång behandligen på riktigt. Men hon får börja med halv dos Puri- nethol tills vidare. Nya prover på måndag och då får vi se hur det ser ut då.

Bror är förkyld och har stannat hemma idag. Får hålla sig långt från syrran...

Trevlig helg alla!

2 kommentarer:

Anonym sa...

hej m.m.!-2,5 och snålblåst ,typiskt Högsväder.Indianhövdingen Stora Hostan stannar inne i sin tippi för att inte snora ner omgivningen.Inte kul men nödvändigt.Försöker planera för resa söderut i början av feb.Vi får väl anpassa oss till Lojsans behandling.Det skall bli skönt att få möta våren i Uppland.Nu längtar jag faktiskt bort ett tag.Följeslagaren är på rally i skogen .Hug,hug som vi säger i mitt läger.Många kramar förstås

Howdy Sailor sa...

Bland det jobbigaste med pappas sjukdom är just det att nära och kära måste hålla sig borta ibland när värdena är dåliga. Då säger vi till barnen att morfar har kramförbud men att det snart går över. Sen när vi fick huvudlöss blev det kramförbud av den anledningen. Då trodde Sexåringen att hon fått cancer. Jag måste vara världens sämsta pedagog!