Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjmåndag 24 november 2008

Vilket vinterväder!

Åkte till jobbet i morse - 30 istället för 90 och jag fick stanna ibland för att det drev så över ängarna. Bussarna va inställda och kom igång på riktigt först vid 14- snåret. Bror kom inte till skolan förrän vid 12, men Lojsan som åker taxi blev bara lite sen. Hon tog prover på vägen, och det funkade jättebra. Taxin hann knappt vända innan hon va ute från lab igen. Lojsans klass var bara 8 st idag - resten va insnöade. På min skola, som har många elever från kusten och landsbygden kring, hade bara ungefär 30 elever av vanligtvis ca 200 dykt upp. Det va riktigt mysigt.

Resultatet från morgonens prover visade att Lojsan kan få behandling i morgon och att hon inte behöver få blod.

Vill också tacka kära morbror som dök upp på skolparkeringen precis när jag behövde hjälp att pillra tillbaka vindrutetorkarna i snöyran. Nästan lite kusligt att han dök upp precis lagom!

1 kommentar:

Anonym sa...

Det kan väl vara bra med lite mys mot all stress och farande fram och tillbaka. Det gick ju i en annan hastighet i går förstås men den var kanske inte så mysig. Är nyfiken på provsvar som kan tänkas komma idag. Kram.
Bambo