Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjtisdag 25 november 2008

Komplett remission!

Idag har Lojsan och Faren varit till Bonken för Asparaginase. Den här gången sattes inte ens porten! De hade grejorna beredda ifall det skulle behövas - smidigt.
Fick reda på resultatet från benmärgsprovet och det va mindre än 0,01% = komplett remisson! Kunde inte vara bättre! Nu kommer behandlingarna fortsätta enligt schema och nästa vecka går hon in i "Delayed intensification I and consolidation II". Och då man nu upptäckte att den intensivaste perioden enligt schemat (11 sprutor på 13 dagar,) ska starta 23/12, så fick de kalla fötter och började fundera på hur det ska bli då. Lojsans förslag va att hon ville åka till det närmre sjukhuset istället - funderingar pågår; alltså inga besked om det än... Men vi är såååå glada!

7 kommentarer:

Anonym sa...

God morgon och GRATTIS! Vi är fler som är såå glada. Hade "burken" på länge sedan FF slutat jobba för vi var såå nyfikna på svaret. Var in och tittade på bubbelplast och Skutskärs OK mm (börjar nästan bli lite nyfiken på den här apparaten) men slutade väl ungefär som beskedet kom. Massor med kramar och hälsningar från oss.
Bambo

Anonym sa...

Jippiee, GRATTIS Lojsan!

Kram
Eva & Thomas

margaretha sa...

Vilken lycka! Grattis!!
Margaretha

Anonym sa...

Braaaaaaa!!!!!!!!

Många kramar från Gudmor E& Co.

Maria sa...

Underbara nyheter, förstår att lyckan är total. Bra kämpat!! Kram Maria

momofa sa...

Heja heja friskt humör,det är det som gör susen!!!!Hade sån Ågren för resan till Uas med det oväder som det var,men det tycks ha gått väl.Här blåste det bara.Vilken lycka om Dom tillstyrker ändring av sjukhus.Men Lojsan står väl kvar ändå under överinseende på Bonken.UnderbaRT ATT ALLTING GÅR BRA.don´t worry,be happy !Vi kramas virtuellt.oooo Momofa.

Howdy Sailor sa...

GRATTIS! Helt fantastiskt! Kram på dig och kram på Lojsan.

Ha nu världens bästa helg!