Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjonsdag 12 november 2008

Asparaginasevecka

Den här veckan har Lojsan bara fått en spruta Asparaginase. Man provade utan tillsatt bedövningsmedel; det innebär att själva den injicerade mängden blir ungefär hälften så stor och det blir ju mindre spänningar och så. Lojsan sa att det inte va någon skillnad i smärta. Värdena är ok, men lite lägre än förra veckan. Nästa vecka är det en längre inläggning - högdos Mx.

Vi hade hoppats att få lite mer information om hur det kommer att se ut i jul, men vi får vänta nå´n vecka. Det ska tas benmärg i början av nästa vecka och som vanligt är resultaten från benmärgsproverna helt avgörande för den fortsatta behandlingen. Så, för alla som ev kanske ska ha något med oss att göra i jul så får vi vänta lite med planeringen... Hoppas det går bra.

Nu har Lojsan börjat åka taxi till skolan. Himla smidigt - och det känns smittsäkrare än buss.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Det var ett tag sedan jag knappade i rutan men det känns skönt att höra att taxiåket har kommit igång. Det händer tydligen lite kul grejer i skolan, ilgrön slajm och fruset godis m m. Vad fint att du fick vara med då.
Fortsatt lycka till med skolan och alla behandlingar, det låter så fint med Asparaginasevecka (som en blomma) och det var det ju också när det fixar sig på en kvart.
Kram till er alla från oss.
Bambo

momofa sa...

Hej svejs!Är det mycket olämpligt att jag tittar ner i nästa vecka?Måndag eller tisdag till torsdag em.Inga besvär för min skull jag är flexibel.Bara inte Virus slår till då blir det Nada.Virus eller väder s-t samma.Det skall bli skönt med lite "semester" i alla fall.Kul å träffas åxå.Kramar på nätet ooooooooo och en puss X.