Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjsöndag 19 oktober 2008

Veckorapport v 42 - uppdatering med bilderDenna vecka har varit förhållandevis lugn. Lojsan har varit och tagit prover på måndag och fredag. Måndagsproverna visade så pass bra värden att hon fick åka in och få Oncovin och Asparaginase på tisdag eftermiddag. Det va ett bra upplägg - hon missade bara tre lektioner. För provtagningarna missade hon bara idrotten som hon ändå inte kommit igång med. Skolan är viktig för henne och hon vill vara med så mycket det bara går. Att hon bara orkar - hon borde vara trött och så, men icke.

Och jag märker av att jag jobbar. Det blir inte av att skriva i bloggen lite mycket. Och så håller vi på med en datorrockad här hemma. När det är klart så blir det lättare med bloggandet. Och Bror blir glad för han får en egen dator. Vaddå skämma bort barnen. Vi? Nää, inte då!

Nu ska vi försöka komma ut i skogen och leta trattisar.

Uppdatering 081022

Bror plockade mest - brås han på Valfrid månne? och så här mycket blev det rensat och kart.

Att jämföra med samma svampar torkade.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Meningen med barn är att de ska skämmas bort! I alla fall ibland...

Kram på er alla!

Gudmor E & Co.

Anonym sa...

Trattarna lockade, hur blev resul-tatet? Men du, det vore nog inte så lyckat att sätta dem på tork i ett rum som inte har någon värme på. På tal om ätbart hur vore det med de utlovade kroppkakorna på fredag om det inte är några ev prover eller behandl på gång? Har ni tid att titta på kommentarer så hör av er, annars gör väl vi det.
Kram från oss i norr och hälsningar.
Kropp-kocken

Mammanonna sa...

Vi läser och begrundar... Det är inte bara barnen som skäms bort, snart får även mamma ny teknik. Hurra! Bror tyckte att det va synd om Faren - han är den enda som inte fått nå´t nytt, vad ska han ha då? Ny bil...
Bild kommer på trattisarna, både i nyplockat och torkat skick. Ang kroppkakor så hörs vi på telefonen.