Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjmåndag 6 oktober 2008

Jag ska döda

dr F när det här är klart! Det va Lojsans första ord i morse. Sen fortsatte dagen med näsblod och tårar och bara att få komma hem i sikte. Jag måste säga att jag är förvånad över att hon inte flippat ur tidigare. Och det är klart att det är doktorn som har ordinerat allt som hon blir dålig av som hamnar i skottgluggen. Det får han ta! All personal försökte verkligen stötta och hjälpa men det va först när hon lyckats sova några timmar kring lunch som hon blev någorlunda sig själv igen. Vi tog en tur ner till lekterapin och sjukgymnastiken och det visade sig att det finns en boxboll i ett hörn - bra att avreagera sig på! Och när vi kom upp igen så fanns det lite äppelkaka till fikat. Sen kom pappa och tog över. Nu när jag pratade med henne så lät hon lite piggare. Hoppas hon får sova ordentligt i natt.... Det är fortfarande metotrexatet som går saaaaakta ur kroppen.

(Själv avreagerade jag mig igår på två nochalanta unga killar som parkerade på en handikapparkeringsplats... såhär efteråt så undrar jag att jag vågade, de såg ut att kunna ha kniv. Men jag blev bara så förbannad! Men, ha ha, de flyttade på bilen. Don´t mess with me, i´m already pissed!)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Jag förstår att Lojsan börjar bli tokig av att vara på sjukhus. Hoppas hon får komma hem snart och sova i sin egen säng och dona med sina egna saker. Man får flippa ur när man är i hennes situation, det finns de som gör det för betydligt mindre. I vår familj ägnar vi oss åt förkylningar så vi håller oss på avstånd...
Hör av dej om det är något vi kan bistå med.
Hälsa Lojsan.
//Fru Karlsson

Anonym sa...

Bra att Lojan visar humör! Ett tips: Spelar hon playstation? När David var inlagd ville han alltid spela Gudfadern eftersom det fanns en bana där han kunde gå in på ett sjukhus och skjuta läkare! Och gissa om han passade på att spela det när de rondade...
Det är skönt att Lojsan blir arg. Det tyder på en j-a vilja!
Kram Lotta

Anonym sa...

Hej dar Familjen Farlig!
Tors jag komma och halsa pa nar jag aterkommer till fosterlandet? Eller ar ni fortfarande mordiska?
Jag reser hem i morgon fran sol och varme och mitt alldeles egna traningslager.
Var beredda snart dyker jag upp hos er!
Kram
Eva

Anonym sa...

Hej!
Har varit bortrest fyra dagar och varit utan internet.Det första jag gjorde när jag kom hem var att kolla hur det är med er, kämpa på!
"Fjärrkontrollen"

Anonym sa...

tack så väldigt mycket ,mamma lilla! nu är jag tydligen urflippad oxå... tackar för alla hälsningar och vänliga ord.

PS. besök mottages med glädje

MVH //Lojsan

Mammanonna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Mammanonna sa...

LOVE alla! Jag skrattar så jag gråter när jag läser kommentarerna.
Fru Karlsson - jag är bara glad att ni håller er borta när ni är sjuka. Dyk gärna upp sen när ni är friska så blir vi glada!
Lotta: Underbart tips! Ska genast ut och leta. Berättade på avd för några att du skrivit - de hälsade så varmt! Har du nån blog eller så?
Eva Vresros: Välkommen hem. Behöver nå´n att shoppa med.
Och Fjärren - stor kram, som vanligt!
Lojsan: Ring hem - har tappat lösenordet till Skype! Vill prata!