Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjfredag 31 oktober 2008

lite bilder...


Semester i Norge. Lojsan har lunginflammation.

Sola och läsa - kan det bli bättre!

Redo för skolan

Nyklippt nacke - hårer har börjat ramla av och det är mindre jobbigt med kort.

Hur många datorer finns på bilden? Nörd!

När man är sjuk och tonåring så får man göra en del jobb själv,

Malliga avsvullnade ben med nya datorn.

Utsikt från sjuksängen

4 kommentarer:

Maria sa...

Tänk att utsikten från sjukhussängen ser lika ut var man än befinner sig. Finns det verkligen inget roligare att göra med ett sjukhusrum?? De borde verkligen tänka till där.
Vad skönt att få vara hemma och ha höstlov. Hoppas att allt håller i sig och ni slipper sjukhuset.

Henrik sa...

Hej Lojsan!

Följer din blogg och tycker att du är en hjälte! Har själv en son (4 år) som precis avslutat 1:a året av sin behandling så jag vet vad du går igenom.

Såg på bilderna att du verkar ha ett ganska taskigt knäbord till din datorn. Då jag själv är nörd kan jag rekommendera ett knäbord med kudde under, bifogar här lite länkar där du kan hitta dylikt.

http://www.eriks.nu/dom_ting2/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=1144&category_id=8&option=com_virtuemart&Itemid=53

http://homepoint.se/index.php?option=com_content&task=view&id=179&Itemid=72

http://www.pid.se/se/dekor_och_design/laptray_1014.html&image=3483

Ta hand om dig och undvik infektionerna!

/Henrik

Anonym sa...

Lillaste vännen! Vilka fina bilder!!!!Men så trista färger på väggar osh textilier.Ingenting har ändrats sen jag jobbade.Fy!!!!Lite blommiga lakan skulle väl inte vara fel,man blir ju lite piggare av färg.Här snorar vi och hostar natt och dag.Muffe stackarn har stor hostkonsert på nätterna.Men det går snart över.Akta dej för Virus dom bits !!Kram.

Mammanonna sa...

Maria och Henrik!
Kul att ni läser och kommenterar! Jag gissar att ni läser bloggen på ett lite annat sätt än de som inte har samma erfarenhet, och att ni förstår att det finns mycket som jag inte skriver... funderar på att starta en frustrationsblogg som komplement.
Knäbord ja, det gula på bilden är ett lock till en soptunna som vi hittade i sköljen. Det har en liten knöl på undersidan som gör att det ligger stadigt i knät, och det har diverse nedsänkningar på ovansidan så det inte blir för varmt för fläktarna - man tager vad man haver. Men några knäbord på avd kanske vore ett bra förslag till Föreningen - många har ju med sig egna bärbara med sig.
Jag vidarebefordrar alla hälsningar till Lojsan, och ibland så läser hon själv.