Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjlördag 4 oktober 2008

Två hela veckor...

har Lojsan varit på sjukhuset. Och mer blir det. Hon har fortfarande höga Methotrexatenivåer och kreatininet är också fortfarande för högt. Hon samlar på sig en hel del vätska, främst i ben och fötter. Det gör att hon har ONT i fötterna, främst hälarna, så det är svårt att gå - hon trippar på tå. Enligt schemat så ska hon ha nästa behandling på måndag, men vi får väl se om det blir av eller skjuts upp.

Vi har vaktombyte idag. Bror och jag började dagen med shopping, gympadojor, gympabyxor och jeans innan vi åkte till Avd. På avd blev det lunch och fika och Bror testade nya datorn. Lojsan fick besök av Lea, Sia och Bella så det blev lite underhållning ett tag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Jag kan hälsa ifrån Cattis B och Fr. Bagge som båda hälsar så jättemycket! Cattis träffar jag ju i kören, och Fr. Bagge frågade hur det var med Lovisa nu, så jag berättade om leukemin. Jag skickar blogglänken till Cattis, som jag tror vill skicka en hälsning.

Kram Gudmor E

Mammanonna sa...

Jag blir så glad när jag hör av dig, varför bor ni så långt bort! Flytta! Det är helt klart OK att lämna adressen till bloggen till alla trevliga människor. Men Cattis B? Det va S sist vi träffades... men hälsa tillbaka, till fr Bagge mest från Faren... he he.

Anonym sa...

Hon heter Cattis B S tror jag. Så dom är fortfarande gifta! Jo vi bor långt bort och det skulle vara kul att kunna träffas oftare, men det behövs inga hållfmuppar där ni bor...

Kram Gudmor E