Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjtorsdag 30 oktober 2008

Dagens lunch!

Fick precis telefon från en taxi utanför Carolina, lunchbeställning! Värdet är under 0,2 och Lojsan får komma hem! Hurra! Så himla skönt för henne att få lite höstlov i varje fall.

Så en kommentar på Momfas inlägg om att tjejerna vill veta saker. Det är ju inte bra de som funderar. Och det bästa sättet att förstå är att se det själv. Så alla ni som går och känner er osäkra/nyfikna/rädda/intresserade eller bara helt enkelt tycker att Lojsan är värd ett besök; kom och hälsa på när hon är på sjukhuset nästa gång. Man måste/ska inte stanna så himla länge, och man behöver inte ha med sig presenter och så. (Presenter och annan uppmuntran behövs när ni inte kommer och hälsar på...). Det är inte otäckt eller skrämmande, så ingen behöver vara rädd för att det ska bli gråtigt eller så. Blod och elände syns inte, och om man bara klarar av små skalliga barn som drar på droppställningar så behöver man inte tveka. Man ska dessutom veta att de barn som syns är de som mår bra! På Lojsans avdelning har man det väldigt bra, och ibland till och med roligt, när man ligger inne. När hon får besök så går vi oftast en rundvandring på avd, och på lekterapin om Lojsan får lämna avd; och sen så fikar vi förstås!

Så, kom och hälsa på!

Nästa inplanerade besök är v 47, 17 -19 november, ev längre.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
Här har vi höstlov och det snöar ute så det är mysigt att vara inne och tända ljus. Skönt att det inte blev så länge på sjukhuset den här gången! Om ni råkar vara på sjukhuset den 24:e eller 25:e november så kommer jag, för då är jag på kurs i Kista, och det är ju ganska nära.
Kram Gudmor E & söner