Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjtisdag 30 september 2008

På banan igen

Då va den igång - behandling 7. En vecka senare än planerat, men förseningar är tydligen vanliga. Högdon Methotrexate (24 tim) och en spruta Methotrexate direkt i ryggen. Sprutan och en LP gjordes under lustgas"bedövning" efter lunch, och sen sattes droppet igång direkt efter. Det är klart i morron kl 16.30. Sen måste hon vara kvar minst två dygn för att få ur alla cellgiftrester ur systemet. Dagen har gått förvånansvärt fort och Lojsan har läst lite spanska och svenska. Det är först nu på kvällen som det är lite segt - skulle vara skönt att gå ut lite.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på er!
Det låter verkligen lite segt att vara på sjukhuset så länge! Och så låter det så brutalt med sprutor i ryggen och allt. Usch! Hoppas ni får åka hem snart.

Kram Gudmor E

Maria sa...

Ville bara lämna ett lite avstamp... läser och tar del av er vardag.TACK för att ni delar med er. Vi har levt samma liv på sjukhus så jag förstår så väl all er väntan och frustation. Kämpa på! Ni är fantastiska. KRAM Maria m

momofa sa...

Hej mina kära !Tittar och läse varje dag.Förundras över vetenskapens framsteg på medicinfronten.Vi följer hela proceduren med förtröstan och hopp.Hälsningasr från min kusin B som bor i uppsala.Hans dotter K hade hand om Lojsan förra gången .Hon är barnsköterska,bor nu i Trollhättan. Kramar momofa.