Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjsöndag 28 september 2008

Dag 8, uppdatering

Söndag, en hel vecka på sjukhuset.
Idag har kirurgen tagit bort stygnen och det gör livet mycket lättare. Så det blev en promenad till slottet i höstsolen på lunchen och en till promenad på em. Resten av dagen har Lojsan läst lite spanska och engelska och så har hon installerat sitt nya spel. Det verkar jättekul, men komplicerat. Det är kvällsrond idag så ännu har vi inte sett någon läkare. Hoppas han vet nå´t om hur det blir i morgon. På sätt och vis vore det bra om det går att köra igång behandlingen.
Uppdatering 21:43
Kvällsjouren har precis varit in och vill inte ta något beslut om behandling så vi får vänta ills i morgon fm innan vi vet hur det blir.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på er!
Skönt att höra att Lojsan är piggare. Hoppas det blir behandling snart och att ni får komma hem sen. Själv har vi varit i Borlänge hela dagen på kattutställning. Båda fick fina bedömningar. Svenne ska snart få träffa några kattflickor och Rambo ska kastreras på torsdag. Lojsan är ju van att bli sövd så hon kanske har några tips till honom :)
Kram på er båda två och hälsa övriga familjen.
// Fru Karlsson

Anonym sa...

Nu har kära sonen installerat -med benägen hjälp-SKAJP hur det nu skall gå!!!!Vi har inga" pratisar"än men vi ska skaffa.Nu har jag fått snurr på Betapeten igen.Kom igen nån kväll Lojsan.så skall vi gå en match.Jag förlorar jämnt,så var snäll mot tanten.Kramar Momofa.