Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjfredag 12 september 2008

Behandling 5

Idag sövning: benmärgsprov, LP, Methodexat. Därefter Asparginas som är nytt i schemat. Sprutas direkt in i lårmuskeln - tre sprutor. Därefter måste hon vara kvar på avd i 2 timmar om det blir ev allergireaktioner. Men det gick bra så det blev snabbt klädbyte och så iväg på sedvanlig fredagskvällsträff.

Vi får nya schemat nästa vecka. Men vi vet redan nu att det blir några längre sjukhusvistelser men mer sällan, och däremellan några korta - nå´n timme sådär (Men hon måste ändå till sjukhuset och missar skolan...)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag fortsätter att uttrycka min beundran för tösen.Du Lojsan har mycket av mormorsmormor Stina.Hon var ett hejans fruntimmer som klarade det mesta.Klok somen räka inte bang för någonting egentligen.Hon är verkligen en att brås på.!Var stolt !Vi är stolta över dej !

Mammanonna sa...

..är klok som en räka en komplimang? Läste om en artist (lalla hansson?) som ansåg sig vara vegetarian. Han åt bara djur som inte kunde tänka: räkor, musslor och så...

Men bortsett från det så har jag också fått för mig att MorStina va en fantastisk dame. Har de generna gått vidare på spinnsidan så får vi vara glada.