Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familj



torsdag 25 september 2008

Dag 5 - september 2008

Natten har varit tuff - igen. Vätskedrivande och mycket toalettande. Det är ju lite extra besvärligt eftersom hon har ont efter operationen, så varje toalettbesök blir jättekrångligt. Men den fantastiska sängen är en stor hjälp i sammanhanget. Tempen har gått upp och ner, pendlar mellan 34.7 och 36.0. Nu har hon fått ett dropp som ska fixa till det. Samt mera vätskedrivande. Det är mycket lättare på dagen...

Vi har fått veta att vi blir kvar minst över helgen. Det kommer inte att hända något speciellt, inte planerat i varje fall. Utan hon ska läka och få vettiga värden. Så nu gäller det att ha fantasi. Ska gå ner på stan i em och försöka köpa nå´t som piggar upp. I amerikanska sjukhusserier så finns det alltid butiker där man kan köpa ballonger och presenter och blommor - det finns det inte här. Tänk en knippa heliumballonger i ett hörn ...undrar var jag kan få tag på det?

Kirurgen va precis in och redogjorde för läget. Hon är redig och rättfram - mycket bra, inget trams.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är inte lättt att skriva kommentarer när man helst av allt skulle vilja önska er väkomna hem.
Tänker dock på er ständigt och hoppas att helgen blir dräglig. Vi skall ut och höströja lite på Finnsjön. Undrar nu om jag klarar avslutningen på denna hälsning?

Kram till er båda från bambo och farfar