Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjmåndag 8 september 2008

mera marknan

Stan är liten. På marknan springer vi på brorsan med fru och småkusinerna The Artist, AC/DC och Lurifaxen. Sen så dyker syrran upp också med sina tjejer Gymnasten och Kraman. (Om nå´n vill byta namn så är det bara att säga till;). Och vi söter ihop flera gånger! Sen så kommer gudsyrran Mimmi också. Lojsan tyckte också att det va kul att träffa er alla! Vilken släktsöndag! Vi får väl se när vi kan åka upp igen, det blir väl, som igår, med kort varsel.

Idag gick Lojsan till skolan med schalett/turban. Det bidde ingen körsång som individuellt val, istället har hon valt programmering... och det va första dagen idag - en massa okända personer och hon skippar peruken! Hon är så modig!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej från Bambo. Jag har nu DATA-kurs via telefon. Tack för besöket Du är jätttetuff.

Anonym sa...

Hejsan !Vilka gener den tjejen har!!!!Man blir rent av lite avis.Så framåt och tuff skulle man ha varit i den åldern,då hade man nog haft ett litet skarpare jobb.Kämpa på Gullunge.Visa framfötterna bara!
Momofa.