Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjonsdag 1 juli 2009

Välkommen till juli

Solen skiner och barnen sover fortfarande. Det är full fart hemma hos oss känns det som. Igår hade båda ungarna kompisar här, kort- och TVspelsspelande, hundbus och vattenkrig. Idag ska Lojsan med en kompis till deras sommarstuga och Bror ska måla "tennsoldater" till helgens spelkonvent. Det är så bra som det kan bli.

Kommentarsvar:
Lotta: Uppsala är vårt hemmasjukhus. Visst har vi närmre till Gävle, men Uppsala känns tryggare (det var där hon behandlades för Neuroblastomet - 94). Doktorn ville att hon skulle komma in på kontroll om två veckor men då sa vi: Näääääää! och då slapp hon....
AnonymJessica: Kortison kan vara himmel eller helvete verkar det som. Lojsan har behandlats med cortisol sen hon var 2. Den dosen ströps nu iom detta, doktorn sa att det va som att pinka i Altlanden i jämförelse... Vissa av hennes tidigare kortisonbriststörningar verkar kroppen klara av rätt bra utan mediciner nu, så vi får väl se vad som händer sen.
Honungspojkens mamma: Tack, du har en fin blogg själv, och en jättefin grabb! Vi håller tummarna att sommarplanerna går i lås för oss alla!

SO och BE:
Jojomen, det här blir en sommar som väger upp förra året - i varje fall lite... Hälsa kusinerna!

Howdy:
Jag hoppas verkligen att du kan njuta lite av sommaren, trots. Hoppas också att du fortsätter skriva...

Lev väl och ha en skön sommar alla!
Kram!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej i sommaren,
i Fleräng blommar det för fullt och det finns alltid saft och kaffe hemma och skorpor.

Kram
Eva

momofa sa...

Hej raringar.På vintern är det i alla fall myggfritt!!Var och badade på Hölik.Kommer ni ihåg Arkimedes princip ?Den om det undanträngda vattnets volym?En kropp som nedsänkes i vatten o.s.v.Jag trodde det var så att den nedsänkta kroppen förlorade vikt ,det gjorde den INTE.Ha det gott i värmen,önskar en våt fläck.

momofa sa...

Jag igen.Hur går det i värmen med hundarna?Dom verkade glada de små liven.TV visade från tävlingarna ..vi tittade efter er men ni syntes ej.

Jessika sa...

Jag äter ju ocks kortison (kortisol) varje dag. När man mste öka dosen bortanför vad som är att betrakta som substitutionsbehandlingen då märker jag det direkt.