Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjsöndag 5 juli 2009

Het hundig helg!

I helgen har det varit stor Agilitytävling på vår hundklubb. Ungefär 850 starter varje dag torsdag till söndag. Lojsan och jag har varit funktionärer - fyra dagar ute i solen med intensiv uppmärksamhet på springande, hoppande och stutsande hundar. Det har varit jättekul, men nu är vi helt slut! I morgon ska vi vila ut, sova och slöa och sen åker vi nog till stugan i Lima några dagar. Ska bli kul att se hur Maggie beter sig - det finns möss, grodor, björn och lodjur - och en sjö att bada ohejdat i!

Bror har också haft det kul och är trött. När de inte orkade spela med gubbarna mer så gick de ut och spelade fotboll (!) i mattdimman till soluppgången...sen gick de och la sig!

Kommentarsvar:
Eva Vresros: Jag vet! Men dagarna bara rusar förbi, men jag ska sitta och dricka saft i din fina trädgård någon gång i sommar - det ska jag!

Momfa: Vi gillar knubbsälar - det är söta djur!
Hundarna har klarat sig riktigt bra! Det är tidtagarna, domarna och hinderfixarna som varit tvugna att vara ute på plan hela dagarna som haft det jobbigast.

5 kommentarer:

Lotta sa...

Åh vad tråkigt. Jag och Drutt skulle varit där men så blev han skadad. Då hade jag ju fått träffa er!
Kram Lotta

momofa sa...

Hej ! Hoppas att vädret är fint i Lima.Ha det så väldigt bra där.:)Många kramar från oss.

Anonym sa...

Låter som ett riktigt sommarlov med roligt läger och diverse skoj med kompisar och Bror. Därtill en kanske jobbig men tydligen trevlig och säkert lärorik hundtävling. SIST MEN INTE MINST FINA PROVSVAR låter verkligen som ljuv musik.
Hoppas ni får en fortsatt fin sommar.
Kram från oss
Bambo

Howdy Sailor sa...

Hundar hör sommaren till. Just nu har vi brorsans Leonberger till låns, eftersom vi inte ska deka ihop och bli soffpotatisar.

momofa sa...

hallo alla !Hörde just att det inte blev Lima.Skitväder ju.Det går fler tåg tror vi.NU SKINER S O L !!!Ha dé