Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjsöndag 12 juli 2009

Planer och ändringar

Yepp, då blev det ändring i planerna direkt. Det är ju inget kul att sitta i en stuga utan el, vatten och avlopp när det regnar. (Men där är ljuvligt när det är fint väder!). Det är roligare att vara i civiliserade trakter när det är skitväder. Tack för att vi fick våldgästa med så kort varsel!

Lojsans värden är superduperfina! Så nu blir det ökning av medicinerna för att få ner värdena...det är konstigt men så är det. Jag tycker att det är skönt att hon har fina värden, samtidigt som jag är orolig för att det kanske vore bättre om värdena var låga. Men det har jag frågat och det är visst helt OK.

Denna vecka är lite hattig; Dop i Järvsö i morgon och så Allsång i Sthlm på tisdag (håll utkik efter en korthårig mörk dame med glasögon bredvid en längre rödhårig tjej). Och så Järvsö igen på torsdag för Jerfsölif.

Kommentarsvar:
Lotta: Det hade varit trevligt! Krya på Drutt!
Momfa: Som ni vet så blev det Östersund istället, mycket roligare när det regnar. Vi hoppas på Lima längre fram i sommar.
Bambo:Tack för fika på uppvägen!

Howdy: Kul att du får ha hund ibland! Leonberger är mysiga hundar - inget för agility direkt - hmmm, tunneln!

2 kommentarer:

Howdy Sailor sa...

Är det bara jag som tycker det är mysigt att sitta i en primitiv koja när det regnar? Då känner man sig så skyddad på något sätt.

Grattis till superdupervärdena!

A&T sa...

Vi kikar självklart efter Lojsan. Tycker nog också att det kan vara mysigt i liten koja när det regnar.

Kram Anna