Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjtisdag 14 juli 2009

Hurra! Hurra! Hurra! Hurra!

Grattis gumman på 17-årsdagen!

Vi hoppas på fint väder och en rolig föreställning och sen en dag full med shopping och fika. Kom ihåg nu alla att spana efter Lojsan på Allsången i kväll. Hon kommer att ha en lila tunika med gula blad på (låter hemskt men är rätt snygg), hon har mörkt kort hår och glasögon. Kompisen har ljust rött hår och är smal och rätt lång. Bror stannar hemma med hunden och några kompisar, de ska käka pizza och spela spel hela natten! Huvva, måste prata med grannen om lite slumpbesök...

Provtagningen idag gick som väntat. Lojsan tar proverna på en annan, närmare hälsocentral nu på lovet. Förra veckan när hon tog proverna så efterfrågade jag ett speciellt väntrum för infektionskänsliga - idag hade de en speciell kö (orange lappar) som fick gå före! Ibland går det lätt! Men de klarar inte av de elektroniska remisserna, de hittar den helt enkelt inte! Trots att samma problem uppstod förra veckan så klarade vikarien inte av det idag (heller). Som tur så var Faren med och stod på sig, (såg till att vikarien ringde till Bonken, vilket hon inte klarade, så Faren ringde och ordnade det - klantig personal!) annars så hade de skickat hem Lojsan utan att ta några prover. Vi har blivit specialister på att se till att hon får det hon har rätt till - vi är förmodligen superjobbiga! Men tyvärr så måste man det, vården funkar inte av sig själv.

Dopet idag var jättefint. Olle Per Elia 3 år, fick en hand vatten på huvudet och en på var fot. Vädrets makter stod på Olles sida och det började inte regna förrän alla hunnit få i sig efterrätten. Tack för att vi fick komma!

Kommentarsvar:
Howdy och A&T: Jo det är på sätt och vis mysigt - men inte med tonåringar! Och knott! Men det är helhäftigt där när det åskar, åskan går runt, runt sjön och det dundrar så det står härliga till. Som gjort för skrönor och spökhistorier. (Hunden gillar inte åska...)

6 kommentarer:

Lotta sa...

Stort grattis Lojsan och ha en jättebra dag!
Kram Lotta

Anonym sa...

Stort GRATTIS VÅRAN KRONPRINSESSA på 17-årsdagen. Hoppas det blir en toppendag och kväll.
Vi gläds också över fortsatt fina prover, skönt att ni står på er och får det gjort som är bestämt.
En hälsning också till den jättefina hundvakten.
Kram från oss
Bambo

Howdy Sailor sa...

Haddenäranåkrattelerar!

momofa sa...

Hej svejs !!Alexander live,det var väl inte det sämsta.Grattis tillen fin födelsedags dag!!Nu har vi upplevt Jerfsölif .Kalas!Träffade Anna Svensson. hon hälsade.Jag vill ha åska.En kraftig urladdning skulle sitta bra.,men här skiner solen.Kram till alla.

Åsa sa...

Jag genomled hela allsången bara för att spana efter Lojsan, men jag upptäckte henne inte någonstans. Typiskt. Hade jag inte kollat hade hon nog varit i bild mest hela tiden. Hoppas det var roligt i allafall.

Anonym sa...

att nu testar Morbror Dedde att lämna en kommentar. Han vill ju egentligen inte alls vara anonym men det var lite enklare för honom med den vägen till "kommenteriandet"