Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjfredag 31 juli 2009

Fredag da´n före Markna´n

Jepp, allt gick som planerat och natten till torsdag så togs droppet bort. Dessvärre så kunde vi inte åka direkt eftersom nålen måste tas och doktor skulle godkänna. Lojsan pratade med Dr F kl 7.45 och då sa han att han skulle kolla. Kl 8.40 var nålen fixad och hon hade fortfarande inte fått besked och Dr F gick inte att finna, så då drog hon! (Jag satt var i garaget med packningen) Jag bara hängde på, det är ju ändå hon som är sjuk...

Väl hemma så blir det alltid ett annat tempo. Man kan tro att jag/vi kan slappna av, men icke. Tvätt, röja, packa upp, planera mat...allt som blivit liggande. Men trevligt var att vi fick besök av kompisar som vi inte sett på år och dag, toppenkul! (De är bönder, och vilket liv. Tänk att tex bara ha 4 semesterdagar på sommaren! Jag är full av beundran för alla som bidrar till den svenska livsmedelsproduktionen!)

Och så Markna´n. På lördag em och hela sönda´n är vi hemma och bjuder på fika för de som har lust. Om man också vill parkera hos oss så säger man bara till vid avspärrningen att det är oss man ska till. (Förklaring: Byns Marknad äger traditionsenligt rum första helgen i augusti. Vi bor närmaste grannar med hembygdsgården där marknaden äger rum. Och alla vägar är avspärrade...)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Aj-aj-aj har ju hört förr att patienter har dragit hoppas det är OK denna gång. Härligt att det hela behandl gick undan nu också. Länge sedan vi besökte någon marknad söderut men vi siktar på blåbärsskogen i helgen. Faren och Bror fick ju blåbärskaka när dom var här och det gick ju hem.
Ha det gott och sköt om dig nu innan nästa stora äventyr.
Kram från oss
Bambo

Anonym sa...

Hoppas ni får en bra helg! /Tove

Anonym sa...

Uppdatering av Stockholmresan!

Gårdagen bestod av ett besök på naturhistoriska museet - helt okej men inte så mycket mer. ser fram emot att göra ett nytt besök när hela familjen kan gå på cosmonova.
Mamma å pappa åt sushi.....

Idag gjorde vi ett besök på Tekniska museet - vilket ställe, rekomenderas varmt!
Höjdpunkten för hela vistelsen kom dock på vägen hem när vi såg en enooorm råtta som låg på trottoaren (den levde) - troligen skadad av sin råttkompis när de slogs om vem som skulle få uppvakta råttdrottningen Rut!
Vi hade tänkt att se pride-paraden men missade tyvärr denna färgexplosion.

Morgondagen blir den sista här och den ligger som ett oskivet blad, än så länge.

Sköt om er!
/Järvsöligan

Jessika sa...

Såna där ögonblick får man. Jamen vad i glödheta h-e!! Hur svårt kan det vara liksom att ringa och säga släpp ut dom eller vad det nu är?! Själv har jag suttit från rond kl 9 med beskedet att jag ska bli utskriven till att bli utskriven rent formellt kl. 15. Yup, här är det ja, effektivt även om man är väl omhändertagen under tiden.

Anonym sa...

Hej på er! Nu är vi tillbaka i vardag och med internettillgång igen så jag kan hålla koll på er. Det var kul att ha er hos oss! Vi hörs och ses.

Kram Gudmor E & Co.

Anonym sa...

På sydfronten intet nytt ser jag, men nu är ni väl i full fart med packning igen. Ingen resfeber kan jag tänka, du har ju vanan inne nu (det är väl M-nonna och Faren som får stå för den saken). Irland är ett land som jag många gånger önskat att få resa till (avundsjuk igen), men ha det nu så kul och hoppas det blir en toppengrej.
Lycklig resa och kram från oss. Bambo