Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjtisdag 28 juli 2009

Igång

Då är behandlingen igång då. Det har funkat bra med det mesta hittills. Träffade en jätteduktig tandläkare som förutom diskussionen om att flytta (!) på en tand, även hittade ett hål (Lojsans första) som hon lagade lite preliminärt. Lustgasningen med LP och MX i ryggen gick bra men tog lite tid, de fick kalla in Lojsans"gamla" doktor, nu professor här, för att hitta rätt. Uppvätskningen gick bra - hon får mediciner som ska höja pHvärdet till minst 7, brukar gå lite segt. Och själva MXdroppet kom igång precis kl 18 som planerat.

Natten har då helt enligt planerna varit hattig pga mycket kissande, men nu är det morgon och Lojsan har precis vaknat. Idag är det vår "gamla" sköterska som har hand om Lojsan. Jag måste återigen säga att det här måste vara en fenomenal arbetsplats där folk jobbar kvar så länge.

2 kommentarer:

Lotta sa...

Vad skönt att allt går bra.

Ja, det måste vara en fenomenal arbetsplats när så många är kvar. Men så består den av en fenomenal personal också. Hälsa från mig!

Kram Lotta

Anonym sa...

Hej! Här håller vi tummarna för snabbt fina prover. Medan datorerna går varma (skall visst ev bli ett besök på Maln i em) och två pers finns på taket och den fyrbente solar på garageuppfarten kan jag ju bara lite halvdant önska något sämre väder åtminstone cika 20 mil söderut. Men som sagt hoppas att du snart får slippa ut i det fria igen. Ha det så gott det nu går, kram och hälsningar till er båda från oss alla.
Bambo