Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjfredag 24 juli 2009

Retroaktivt: Skansen

Veckan har varit så pass upptagen att vi har inte hunnit skriva, men här kommer en första rapport:

Vi fick jättefina rum på Rica Kungsgatan. Tjejerna ett hörnrum med utsikt över Hötorget och Konserthuset, och vi ett lite mindre mot Drottninggatan. Frukt och godisfat åt tjejerna och champagne och jordgubbar åt oss! Dessutom så låg det två nallar och väntade, en åt dem var! Sen taxi 020 till Skansen där vi hade picnic under genrepet, därefter intog VIParna sina platser. De satt i höjd med ljudbåset - mycket bra ljud och utsikt men bara ryggarna syntes i TV. Vi biljettlösa stod och trängdes med de andra 21000 i publiken lååångt bak. Så inget men hörde i varje fall... Lojsan och Sara var jättenöjda! Vi åkte tillbaka till hotellet där vi skulle fika, men när vi körde igång vattenkokarna så gick propparna och ingen i personalen kunde laga det, så vi var TV och lamplösa resten av vistelsen!

Fin frukost, men mycket trångt dessvärre. Onsdagen gick i shoppingens tecken, med skoprovning och klädprovning i alla affärer som inte finns hemma. Resultatet blev ett par jeans och ett långt linne. Sen träffade vi Saras föräldrar och tog en fika innan vi åkte hem.

Bror hade haft det bra med massor med TVspel och pizza. Alla glada och nöjda!

Vi tackar Nalles resa, SVT, Rica hotell och Taxi 020 för en lyckad födelsedagshappening!

Lojsan fick en kamera i födelsedagspresent. Så fort hon hunnit ladda upp bilderna så ska vi lägga ut några på bloggen.

1 kommentar:

momofa sa...

Skönt att ni kommit igång igen.Vi har saknat er !!Det låter som att ni haft det trevligt i H.stdn.Tyvärr hade TV bara skrikjänget i bild.
man kan inte få allting.Vi satt i alla fall klistrade framför burken.Nu skall vi förljuva Lojsans vecka på Bonken och börjar med ett brev.Kramar från oss.