Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjtorsdag 30 april 2009

Valborg i Spanien

Sitter på balkongen med ett glas vin och skriver. Bror har hittat en trådlös internetuppkoppling som han lyckades ta sig in på. Så, nemas problemas - hoppas vi... (Vi tror att den tillhör en rysk maffioso. Det bor en rysk kille på hotellet, han är ensam och pratar i mobilen oavbrutet. Vi tror att han håller låg profil och har sitt hideout här, men att han sköter sitt imperium härifrån ändå via mobilen. För att undvika blodbad så ska vi inte gå ut på gatan samtidigt som Igor...) Trots detta så har vi det rätt bra. Det är svensk sommarvärme och Lojsan ligger i poolen och kavar några längder. Igår hade Faren migrän, så ungarna och jag knatade omkring i närgeografin och kollade omgivningarna. Idag har vi åkt runt lite och kollat lite sevärdheter i de närmsta "byarna". Serpentinvägar som Lojsan har total übermegaskräck (Brors ord) för. Men det är läckert. I morgon blir det Barcelona och demonstrationer.

Surf på balkongen


Sim i bassängen

1 kommentar:

momofa sa...

Så härligt det låter !,men samtidigt tär avundsjukan svårt för att inte säga kraftigt..Vi har i.o.f.s.fint väder också men bada njae .I Dellen är det stora snö/is vallar vid stränderna,drivis liksom.Fortsätt njut,Jag förstår Lojsans formidabla oro för stup och tvära kurvor.Min höjdskräck är inget att skratta åt.Stora kramar :=)