Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjonsdag 8 april 2009

Mx v 29 onsdag

Igår kl 18.30 så var pH 7 och Mx- droppet kunde gå igång. Natten har som vanligt varit springig - Lojsan kissade 3 l på 12 timmar! Droppet går till 18:30 i kväll och då fortsätter man med vätskedroppet tills Mx värdena är nere i bra nivå. Har de senaste gångerna tagit ca 48 timmar. 48 timmar med toalettbesök ungefär varannan timme dygnet runt. Jag lider med henne men kan inte göra så mycket. Försöker hitta på distraktioner så bra det nu går. Gick ner till affären och lyxade till det lite: ananas, mango och jordgubbar. Godis blir det mycket av ändå. Och så köpte jag en tulpanbukett - tråkiga rummet blir lite finare då.

Vi håller på att testa avdelningens bakmaskin och tänkte även försöka oss på glassmaskinen men frysblocket saknades. Annars så är dagens pyssel smycken; det finns mycket snygga pärlor på lekterapin. Lojsan får inte lämna avd så jag springer bud.

2 kommentarer:

Howdy Sailor sa...

När jag var gravid kissade jag oavbrutet. Sen placerade jag helt sonika en hink intill sängen så att jag i alla fall inte behövde springa på toa hela tiden. Många tyckte då synd om min man, som delade säng med mig, men han tyckte mer synd om mig.

Bara ett tips! Skit i att det är äckligt för det hjälper i alla fall sömnen.

Anonym sa...

Vackra halsband kan man aldrig få för lite av...
Eva