Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjsöndag 26 april 2009

Snart borta

Nu packas det för fullt här hemma. Ta fram sommarskor och shorts, och baddräkten som inte suttit på sen i augusti! Barnen laddar filmer och spel så de inte får långtråkigt (mest Bror). Jag känner mig som en fisk på torra land när jag inte kan planera som jag bukar (språket!). Men det löser sig nog när vi kommer fram, måste träna på att släppa kontrollen. Medicinskt så är det lugnt känns det som, förkylningen går åt rätt håll och Lojsan är pigg. Jag packar husapoteket- det är så besvärligt att köpa mediciner utomlands - de heter så konstiga saker. (Men apotek utomlands luktar så gott!) Har också införskaffat solkrämer med 30 och 50 i solskyddsfaktor. Puri- Netholet gör visst att man blir extra känslig. Lojsan brukar tåla solen bra medan Bror blir som en kräfta bara han tittar ut. Hund och husvakt är aktiverad och det känns tryggt.

3 kommentarer:

Lotta sa...

Ha en riktigt riktigt bra resa.

Kram

Jessika sa...

Ha det jätteskönt!!

momofa sa...

Du brukar ju vara en fena på att planera,så det skall nog bli bra.Ha en riktigt skön och kul resa.Har Broren tråkigt får han väl läsa spanska då......Stora kramar !!!!!