Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjonsdag 1 april 2009

Påskplanering

Lojsan tog prover imorse och nu har vi har fått svaren. Det är stora förbättringar sen förra veckan, CRP är ner i 7,5 och de andra värdena är också hyfsade. Så, hon får åka till Jukkasjärvi i morgon som planerat. De kommer hem på söndag kväll och på måndag morgon så är det inläggning. Om inget hänt tills dess så blir hon kvar för högdosMx och det brukar ta några dar - hon kanske kan åka hem på torsdan. Och då upprepar jag min uppmaning om att det är väldigt trevligt om hon kan få besök när hon ligger inne ! Nu är det ju påsklov också, så en och annan kanske är ledig... Eftersom det är lov så har nog sjukhusskolan stängt och hon har nog inte lika mycket att göra. Och som jag skrivit tidigare - kan man inte hälsa på så är det kul med post(eller så, typ) : mormor och farmor har adressen.

Fick frågan från en kollega hur det kändes att hon skulle åka till Jukkasjärvi, utan oss. Mitt svar är att de enda tillfällen när jag kan slappna av helt är när hon är på sjukhuset. För då har någon annan (som dessutom är proffs) ansvaret. Och på den här resan så följer två personal från avd med och vi kan helt och fullt lita på att de fixar det här. Lojsan? Jo hon skulle vara på läger varje helg om hon bara fick! Problemet är bara att hon inte brukar hinna ringa hem...

5 kommentarer:

A&T sa...

Säg den 17 åring som ringer hem....;D
Det finns tillfällen(senast igår) när jag undrar om min stora dotter (också 17) överhuvudtaget kommer ihåg mitt telefonnummer?!

Skönt att värdena stigit!!
Och kul med läger!

Anonym sa...

Så kul att du kan åka, Lojsan!!! Ha så kul och njut och upplev varje sekund!!

Många kramar från Gudmor E

Åsa sa...

Hej! Vi åker till Gran Canaria på lördag så vänta inget besök från oss. Men ett vykort ska vi nog kunna prestera, det hinner kanske fram till påsk. Hoppas Lojsan får det kul på sin resa också. Tänker på er alla.
Kram!

Anonym sa...

Tant Stibe dyker upp på bonken på tisdag eftermiddag
nån gång...
Ses då!

momofa sa...

Hej svejs !!Underbart med lyckade läger.Ni hade säkert väder också.Vi festade loss på Olles försenade födelsedagskalas.Strålande sol +14 fullt med glada barn,hög volym,glass och maränger.Vi saknade er.Blir det lång vistelse på sjukhuset denna gång ?Jag skall genomlida även denna Påsk,en personlig prövning av stort mått.Vi hörs när jag fått tillbakalust och vilja. Kramar.