Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjtisdag 7 april 2009

Mx v 29, tisdag

Eftersom Lojsan valde att sövas för Mx sprutan och LPn så var det fasta idag. Och eftersom hon hör till de äldsta barnpatienterna så går alla små barn före (oj, så bra vi tyckte det systemet var för 14 år sedan...). Detta innebär att Lojsan fick komma in som sista patient idag, kl 15,30. Detta fick vi veta 14,45. Det blir en lång dag av hungrig väntan, och bunden till sängen från lunch. Och ju längre det går utan att hon blir nerkallad, desto större risk att det inte blir något alls. Ytterst frustrerande. Hursomhelst så dök Eva Vresros upp strax innan vi skulle ner så hon följde med Lojsan in på operationsrummet (eftersom Lojsan helst inte vill ha mamma med - Eva är nu stf moster!) Och efter en mycket snabb "operation" så är nu Lojsan tillbaka på rummet, vaken och hungrig. pH vårdet är 6 och ska upp i 7 innan det går att sätta igång behandlingen - urinprov varje halvtimme tills dess.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej igen! Återbördade till norrland utan problem endast c:a en halvtimme innan något hände för din del. Hoppas nu att senaste "lågt" snabbt rättade till sig så att fortsatt behandling kommit igång och går enl planerna så nästa "högt" kommer ner på tillräckligt "låg" nivå. Näää vad blev det här, men du förstår vad jag menar, att du skall få några sköna påsklovsdagar hemma innan skolan tar vid igen.
Har här bara hört talas om lite lätt gruskänsla i ögat övr OK.
Kram och hälsn också till mammanonna.
Bambo