Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjsöndag 3 maj 2009

Spanien, fortsättning

Nu har vi hunnit med Barcelona, inga demonstrationer, men Parc Güell, Ramblan och Den Magiska Fontänen och gå, gå, gå! Igår va vi på marknaden här i stan, låg ett tag på standen, turistvandrade lite och käkade god middag ute. Idag har vi varit i Figueres och gått på Dalimuseum. Det var fiesta och vi fick se nå´t som heter Castellers/Human Tower - bilder kommer. Vi har också badat i havet (KALLT!) och solat och badat här ner på gården. Nu ska vi shoppa lite och sen packar vi för att åka hem i morgon. Alla mår bra och vi skulle gärna stanna längre.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det vill till att ha det bra! Här är det bara slit och släp. Ränna i skogen och leta efter troll, eller vad det heter, morgon och kväll. Är det inte träning så är det utsättning, för att inte tala om att trava ved. Det finns något som kallas Finnsjön där det finns en massa fåglar att hålla efter, där löper jag omkring ska ni tro. Nere i sjöstugan finns en liten pojke som hade gått ifrån sin smörgås, så den gick jag in och tog hand om. I natt blir det ett elände, farfar tänker flytta, jag får inte vara i hans säng klia mig eller ruska på mig, han skall duscha flera gångern och ha rent i sängen (Lojsan känner visst till det där). Vadåååå duger jag inte längre? Hur ska jag ha koll på båda två då? I morgon tänker dom visst åka ifrån mig också. Tur att ni snart är på hemväg.
Yyyyyl från Maggie