Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjtisdag 19 maj 2009

Provsvar måndag 18/5

Lojsan har riktigt fina värden, trots att hon är lite snorig och har aningens ont i halsen. Ingen feber dock. Så nu höjs Puri- Netholet till tre tabletter per dag och Mx från 12 till 16 tabletter en gång / vecka. Hon är pigg och glad, och vet man inte att hon är sjuk så märks det inte utåt - konstigt men bra. Hon har fått för sig att hon ska flytta hemifrån i höst. Det är en skola som lockar och det är en internatskola... Hon säger att jag är en hönsmamma med en navelsträmg på 1 cm. Jo, jo. Om nu inte cancern vore så skulle jag släppa henne direkt, men som läget nu är... Diskussioner pågår - på många fronter.

Nu blir det om mig: I kväll ska jag gå på konsert med Bobby McFerrin (julklapp från svärföräldrarna - tack!) Han är helt suverän, det ska bli en upplevelse. Och i natt åker jag till Kroatien med min kör. Vi ska bla sjunga i katedralen i Dubrovnik! Läskigt men spännande. Så det kanske dröjer ett tag innan det blir nå´t skrivet igen.

3 kommentarer:

A&T sa...

Låter som att hon är tuff som vill iväg, trots alla behandlingar!

Kan tänka mig att hon om någon är trött på att cancern styr hennes liv?

Jag skulle nog acceptera internatskolan, även om det skulle riva i mammahjärtat. Fast det är lätt att sitta här framför datorn och säga så klart, i verkligheten har jag ingen aning hur jag skulle reagera.
Skönt att värdena är bra!
Kram

momofa sa...

Jaha,Lojsan börjar bryta sig loss..Aj aj,Det var väl bara väntat .Mormorshjärtat protesterar vilt,men måste acceptera att barnbarnen växer.Det måste väl diskuteras i omgångar förstår vi.Var ligger skolan?Vi hörs

momofa sa...

Välkommen hem till fattigdom och elände !Tre söndagar till har Forsa-Hög hand om gudstjänsten på TV.Vi var inte med på inspelningarna.Annars är det som vanligt här också.Den 5/6 jfstn i Hofors kyrka 10.oo Kramar till alla!!Hörs.