Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjsöndag 31 maj 2009

Sista vackra da´n i maj

Lugn och fridfullt här hemma. Bäst att passa på. Nästa vecka är det inläggning igen. Högdos Methotrexate, Methotrexate i ryggen och LP (Hoppas lustgassövningen går bra den här gången, det är så onödigt och trist om hon måste sövas "på riktigt"- håll alla tummar!) och så tror jag att det är Oncovin också. Det brukar gå bra i början men sen blir hon trött (och grinig) eftersom hon måste kissa i princip varannan timme dygnet runt för att bli av med gifterna så snabbt som möjligt. Hoppas det blir riktigt dåligt väder, det är inte kul att ligga på sjukhus när solen skiner. Faren tar början på veckan så byter jag av på onsdag.

Och som vanligt:

Kom gärna och hälsa på!
Eller skicka kort, SMS, mail, blommor, godis...
whatever - bara ni visar att ni bryr er!

.
.
.
.
.
Det har varit dåligt med det...hittills...
Farmor och mormor har adressen.

4 kommentarer:

Lotta sa...

Lycka till i veckan!

Kramar

momofa sa...

Sista stumpen på terminen.Skönt med lov antar jag man har ju haft semester själv.Hofors fredag kl 10.Avreser härifrån kl.tidigt.Kraft och mod Lojsan inför veckan Love you!!!!

mammanonna sa...

Lotta: tack för kommentaren. Tror att många tror att man måste skriva så mycket, men även en kort kommentar värmer hjärtat.
Momfa: Nå´n kommer på fredag, får se vem.

LaufeLille sa...

Hej,

Kikar in ibland och läser hur det går för er. Ta hand om er och önskar att veckans behandlingar ska gå så bra som det bara kan!Kram/Anna