Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjtisdag 2 juni 2009

Perfekt sjukhusväder !

Det regnar, ganska ordentligt också. Perfekt sjukhusväder säger Lojsan med ett leende.

Sov länge idag (Lojsan alltså), ungefär till 9:30. Men det kan behövas med så oroliga nätter som det blir här. Urinen flödar i otroliga mängder, det var så mycket att sköterskan kom och ville kontrollväga Lojsan för att se att de verkligen mätt och räknat rätt.

LP med tillhörande medicinering gick bra igår, om än inte alldeles lätt. Det betyder att högdos methotrexatedroppet kom igång enligt normalplan så nu är det bara att kissa och vänta.

/Vikarierande bloggsekreterare

9 kommentarer:

Kathrine sa...

Heisann
Bare innom for å si hei! Kjenner løpet du er gjennom, vår jente Hannah hadde fikk ALL i 2002! Har lagret bloggen på favoritter, sånn at vi kan følge deg framover.

Lykke til!

Anonym sa...

Härligt att det funkade utan allt för stort "mankeman". Var inne på bloggen i går och skrev några rader (det var ju länge sedan nu). Han som är IT-ansvarig här slog dock av kontakten (medan jag skrev, vilket han inte tänkte på) och åkte till potatislandet. Jag visste förstås inte detta heller och kunde inte skicka min hälsning. Trodde som vanligt att jag hade krånglat till något.
Vi fick i alla fall inget regn här men det skulle behövas.
Minns hur det var när en annan person, frisk och kry skulle fortsätta gymnasiet på annan ort.
Kram och massor av hälsningar från oss, må så gott och hoppas att du snart är hemma igen.
Bambo

Anonym sa...

Hej igen!
Har varit inne och läst lite om Lady Maruschka (fint värre). Hon är en kul liten gynnare men väldigt snabbfotad. Kunde inte hänga med i löpsteget många meter. Undrar vad hon tänker om att matte vill ha "luft under vingarna"? Ja det här skriveriet kom väl in på fel ställe men läsningen kanske fördriver tiden en halv minut. Är provet avklarat förresten?
Minst lika många kramar och hälsningar som nyss.
B

Lotta sa...

Hoppas att det går bra på sjukhuset och att hemgång närmar sig.
Kramar

momofa sa...

Här hålls det tummar och tänkes mycket.Käraste Lojsan ,du är en kämpe!!Kramar i mängd.

Åsa sa...

Hur är det med er? Jag blir så orolig när det inte skrivs något i bloggen. Kunde Lojsan vara med på skolavslutningen? Tänk att det har gått ett helt skolår nu igen. Vi hade tänkt komma ut och kolla på vattnet på söndag men nu ska det ju komma så mycket vatten från ovan så jag tror vi avstår.
Tänker på er.
Kram.

Anonym sa...

Tänkte skriva men ångrade mej.Ringer istället.

Howdy Sailor sa...

Hej på dig! Ja, visst hoppas vi på lite regn också, i alla fall om man ska vara inomhus ändå. Min Åttaåring är förkyld så vi var skadeglada när det regnade förra veckan.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.