Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjonsdag 24 juni 2009

Schhhh!

Via Nalles resa så har Lojsan fått biljetter till Allsången den 14 juli! Så då blir det att sitta klistrad framför TVn! Hon har fått två VIP-platser (där kändisarna sitter) så det blir hon och förmodligen Sara som sitter där. Sen så fick hon hotellövernattning och taxi i Stockholm också! Superduperkul! Tack Nalles resa!

Kommentarsvar:
Anonym: Jo det har gått bra (peppar peppar!) hittills. Men vi vet hur det är med de ständiga cellgifterna. Och det glesar ut framöver, även om det är superjobbigt när man är mitt i det. Hoppas ni kan få lite sommar i varje fall.

Lotta: Jo, det blir nog uppskattat, hon hade sina aningar utifrån Nalles förra inlägg...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken grej!
Vi ska bädda ner barnen framför tv;n, sitta knäpptysta (!) och spana efter Lovisa och den som först ser henne kommer att vinna ett pris.
Kram!
/Järvsöligan

Anonym sa...

Lyllos henne. Vilken present. Vi kommer garanterat att spana i rutan.
//Åsa

momofa sa...

Jojo sa han som blev utan.Jättekul minsann.Det ser ut att bli en minnesvärd sommar.Irland,det är mumma det! Man förväntar sig ett vykort därifrån.Ha det så kul gumman .Vad Skansen beträffar blir det också en upplevelse.Jättekul!!!Vi ses i rutan.Morfar kommer att vinka .

Ulrica sa...

Vilken festlig present! Roligt att kortet kom fram, mamma hade just tänkt be mig göra ett när jag sa att jag redan postat ett. Det är synd att det krävs så mycket grejer för att scrappa, det blir så dyrt så man tappar lusten nästan då.