Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjmåndag 22 juni 2009

After midsommar

Nu är det sommarlugnt. Midsommar firades i växlande väderlek tillsammans med farmor och farfar - lugnt och utan större åthävor.

Det lokala midsommarfirandets stora spänningsmoment är om farbröderna ska klara av att få upp stången utan att den går av eller att någon herre dånar. Men det gick i år igen! Annars är det som vanligt folkdanslaget som står för den längsta underhållningen, sen får barnen dansa. I år var det dessutom ett gäng kinesiska studenter, i vad vi tror traditionella kläder, som gick runt och bjöd på kinesiska snacks - kul med lite nytt!

Jag ska skriva lite mer om Lojsan i morgon, när jag förhoppningsvis vet lite mer.

Tänker testa att svara på kommentarerna direkt i inläggen. Vet att inte alla går in och läser gamla kommentarer och därför så gör jag såhäår istället; det får bli ett litet testprojekt.

Kommentarsvar:
Lotta: Ja det tycker vi också.
Josefine: Kul att du hittat hit. Lojsan skulle försöka kontakta dig på något sätt. Ha det så jättekul på Barretstown!
A&T: Det känns alltid bra med fina värden, speciellt inför läger...
Åsa: När hunden är fit for fight igen så kommer vi och tar den där promenaden i Buljongen.
Linda: Välkommen! Östergötland är fint, det blir en resa ner längre fram i sommar.
Maria: Visst är det härligt med ungar på läger, men tomt som sagt.
Siffra: Ännu en ny läsare, välkommen! Det är många med egna kriser i bagaget som följer bloggen. Hoppas du fortsätter läsa.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag läste redan när ni åkte utomlands. Härligt att ni har perioder då ni kan leva "vanligt" liv. Själva är vi bundna av korta intervaller med cellgifter. kram

Lotta sa...

Läste på Nalles resa! Vad kul!!!

Kram