Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjfredag 19 juni 2009

Tidig tidig midsommarafton

Eftersom jag nog inte kommer hinna skriva idag under normal vakentid så blir det nu istället. Lojsans värden denna vecka såg väldigt bra ut. Skönt, eftersom hon ska på läger nästa vecka. Det blir två läger i sommar, detta i Dalarna och sen i augusti på Barretstown på Irland. En riktig lägerråtta är hon!
Fick en undran om hur det blir med skolan i höst. Jo, hon har själv beslutat att skjuta på skolbytet ett år. Puh! Det var huvudsakligen pga att de inte gjort klart alla A-kurser. De har hunnit med ungefär 2/3 av svenskan, ½ av fysik och biologi; och på den nya skolan så kör man igång med B-kurserna i höst. Visserligen så ges tid att läsa in A-kurserna, men det gör schemat väldigt pressat och Lojsan insåg att det nog kan bli lite för mycket. Förnuftigt tycker vi, och på det här sättet så kan hon nästa höst välja mellan att gå två år där eller att gå bara ett. Och bara den vetskapen hoppas jag gör att hon kan ta det lite lugnare överhuvudtaget.
Glad midsommar alla!

7 kommentarer:

Lotta sa...

Ja, det var klokt. Trevlig midsommar.
Lotta

Josefine sa...

Hej! :)
Jag heter Josefine och är en tjej på 15 år. Jag har också ALL, fast jag är längre fram i min behandling än vad Lojsan är. Jag ska också till Barretstown i sommar. Jag åker på Tisdag. :D
Tråkigt att vi inte åker samtidigt bara.
Trevlig midsommar!
Josefine

A&T sa...

Skönt med bra värden. Och nog klokt att skjuta upp skolan litet, så det inte blir för mycket på en gång!

Hoppas ni haft en skön midsommar! Här har det ösregnat, så dt blev int mycket till fest

Anonym sa...

Trevlig midsommar på er alla!
//Åsa

Anonym sa...

Hoppas ni haft enbra midsommar.
Nere i norrköping har vi haft det bra Soligt faktiskt!!
Ha det gött!! / Linda

Maria sa...

Härligt med läger och underbart att de kan få åka iväg, men det blir så tomt utan dem. Kram till er, från Maria

siffra sa...

Följer Lojsans kamp och hoppas hon snart blir frisk. Har själv som 16-åring förlorat min mamma i cancer. Blir starkt berörd och imponerad av Lojsans styrka. Många kramar fråm en 32-årig tvåbarnsmamma.