Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjsöndag 28 juni 2009

Hemma igen

Nu har Lojsan kommit hem. Glömde naturligtvis att ringa när de åkte så det blev akuthämtning. Hon har haft jättekul och dansade till 3 på fredagsnatten! Något trött unge som nästan ramlade in här hemma.. Men det har varit roliga aktiviteter, trevliga människor och fint väder - bonnbränna kallas det tydligen när man solat med T-shirt. Nu har hon satt igång med hundträningen igen, full fart!

Kommentarsvar:
Anonym: Jo visst skulle man kunna tänka sig hänga med. Frågade Bror om han tycker att det är orättvist, men han sa att hon var värd det - "det är ju hon som har cancer"!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hälsa Bror att vi tycker han är en fin kille!! Han kan vara med i vår tävling "den som ser Lojsan först" - vi har dock inget pris, kanske kan den som vinner tävlingen få sitta i tomtens knä?!
Till mamma vill denna familjs mamma tacka för erbjudandet om tisdagen men jag känner att jag vill göra utrensning och hopplock själv - det är en del i bearbetningen har jag upptäckt, vill att du ska veta att jag är glad för erbjudandet OCH för den hjälp vi kommer att få på lördag.

Massor av kramar!
/Järvsöligan
PS; har ni funderat på att se teatern?

Maria sa...

Låter som hon har haft ett bra läger.Underbart att få vara som alla andra och vara uppe halva nätterna och bara ha roligt. Toppen!! Kram Maria