Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjtorsdag 28 maj 2009

Läget denna vecka

Lojsans värden denna vecka är riktigt bra. Det är bara CRP som är lite högt, förmodligen beroende på att hon fortfarande går och drar på en gammal förkylning. Men hon är pigg och har ingen feber så det är bara att avvakta. Nästa vecka är det inläggning - mitt i värsta provhetsen! Men hon håller på och fixar så hon kan göra prov på sjukhuset...ingen ro och ingen vila! Det brukar bli mindre gjort än planerat, men å andra sidan så är det ju bra att ha ett mål. Det vore trist att sitta och rulla tummarna. Hon är inte mycket för att ha tråkigt. Bara en enda gång kan jag påminna mig att hon kommit och sagt att hon inte har något att göra - och då menar jag sen hon började prata!

2 kommentarer:

momofa sa...

Ja jag säger då det.vilken tjej!!!!Ingen ro och ingen vila bara läsa,bara kila.Men hon har ju satt målet högt och jobbar därefter.Inget ont i det,men man unnar ju damen lite välförkänt paus ibland.Jag var lat i skolan och så gick det som det gick,realen med ett nödrop.Fanns det ett arbete för en sån latmask som jag?Jag fick sänka kraven och tänka om.Nå ja,jag har ju klarat mej,men latmasken frodas fortfarande,Gusigne dej gumman,vi håller på dej!

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.