Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjtorsdag 19 mars 2009

Planera in oss!

Nyss kom Lojsan hem med väskan full av böcker och en hel trave under armen. Studiedag i morgon och förmodad inläggning på måndag. KOM GÄRNA OCH HÄLSA PÅ! Om man inte kan komma in person så är det jättetrevligt att få post när man är på sjukhus. Eftermiddag/kväll är bäst eftersom Lojsan försöker gå i skolan så mycket det går på dagarna. Och man behöver/ska inte stanna länge, då blir det seeegt.

Båda barnen har haft stora prov idag. Lojsan i Kemi och Bror i NO. Eftersom vi delat upp barnens studier i en naturvetenskaplig resp humanistisk/samhällsvetenskaplig ansvarsdel så var det Farens kväll i går. Det vi inte riktigt fixar är Spanska, Kemi och Biologi - där är det ingen av oss som känner sig riktigt hemma. Men man lär sig mycket av att förklara också... Båda ungarna säger att det gick bra, båda hade en fråga som de inte kunde. Det är en kliché men huvudsaken är att de känner att de gjort sitt bästa. Och visst vill vi att det ska gå bra, men blir det G så tycker vi inte att vi kan kräva så mycket mer.

Samtidigt så tror jag att alla ungar skulle behöva få ett MVG nån gång på ett prov. Om alla en enda gång får den fantastiska känslan av att ha lyckats så tror jag att att vi skulle kunna motivera eleverna mycket lättare. SYVen har talat.

Uppdatering 22:59
Bror fick pris (pengar!) för högsta träningsnärvaro vid orienteringsklubbens årsmöte. Skönt att han blir lite uppmärksammad också ibland.

2 kommentarer:

Anonym sa...

HEJA BROREN DU ÄR BRA!!!!!!! Vilka fantanstiska barnbarn man har!!Brev följer.Minnes Ni 19 mars eller?Dagen kom och gick och nu är det bara 2 år och 364 dagar till 75.De ni!! Kramar

Anonym sa...

Vi som håller till i skogen GRATULERAR.